Dag van de arbeid is voor velen een belangrijke dag. Zo ook voor mij en mijn onderneming Lemnivate.com. Vandaag bestaat Lemnivate.com namelijk één jaar. Dat wordt gevierd met een tweetal nieuwe producten.

Het afgelopen jaar heb ik veel kennis opgedaan over zoekwoordonderzoek, SEO en WordPress. Strategischmarketingplan.com is daarvan een goed en succesvol voorbeeld. Deze website verwelkomt dagelijks z’n 500 bezoekers die geïnteresseerd zijn in Strategische Marketingplanning. Het product Marketing DOEN! biedt voor deze mensen een oplossing en uitkomst.

Het was een leerzaam traject om tot het succes van Strategischmarketingplan.com te komen en heb mijn vaardigheden inmiddels ook voor anderen ingezet. Socialmediabedrijven.com en Echtscheidingsmakelaar.net zijn hier voorbeelden van.

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek moet vooraf gaan aan iedere handeling die je online doet. Zoekwoordonderzoek leert je, je doelgroep kennen. Doormiddel van zoekwoordonderzoek leer je de taal van je doelgroep spreken. Ik kan er niet op blijven hameren hoe belangrijk het is om te weten met welke woorden je doelgroep spreekt en hoe sterk je concurrenten daar actief zijn. Mensen denken nog te vaak dat het bouwen van een site voldoende is om bezoekers te verwelkomen. Een website bouwen is stap 2, stap 1 is zoekwoordonderzoek.

Wil je activiteiten ontplooien op het internet? Op Sociale Media of met een eigen website? Graag help ik je op weg met zoekwoordonderzoek. Ik help je met het bemachtigen van laaghangend fruit in de wereld van internet zoektermen.

Website in WordPress

Tijdens het ontwikkelen van verschillende websites op het WordPress platform heb ik ervaring opgedaan. Zo heb ik aan de levende lijven ondervonden dat gedegen zoekwoordonderzoek en een WordPress website een ijzersterke combinatie kunnen zijn. Zo pakte mijn eigen website Strategischmarketingplan.com binnen 48 uur een nummer 1 positie in Google op een zoekwoord dat  33 bezoekers per dag opleverde. Zeer laaghangend fruit dus, dat je alleen maar even moet weten te vinden. Daarbij is het belangrijk dat WordPress verder gaat waar je je zoekwoordonderzoek hebt afgerond.

Zoekwoordonderzoek + WordPress website = Succes op het internet

Wil je een representatieve website, die gemakkelijk is in onderhoud en waar bezoekers naar toe komen zonder Google te betalen? Neem hieronder contact met me op en wellicht kan ik je verder helpen. Kennismaken is kosteloos en kan nooit kwaad 🙂

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Willekeurige tekst

  captcha

  Type de bovenstaande tekst over