Podcasts zijn ideaal om kennis op te doen terwijl je sport, autorijd of in de lift staat. Over 1001 onderwerpen zijn podcasts te vinden. Persoonlijk luister ik alleen business gerelateerde podcasts. Onderstaande podcasts zijn een vaste waarde in mijn lijstje:

Smart Passive Income Podcast – Pat Flynn

De show waar podcasts luisteren voor mij begon. Pat Flynn maakt de #1 business podcast met zijn Smart Passive Income Podcast. Vanaf het begin is hij zeer open over zijn werkwijze en heeft het begrip “Income Reports” min of meer in de blogwereld ge├»ntroduceerd.

Social Triggers Inside – Derek Halpern

Derek Halpern is een enthousiaste en overtuigende verteller over zijn vakgebied, Social Triggers. Hij haalt mensen met verstand van psychologie en communicatie naar zijn show, waaronder onderzoekers uit de wetenschappelijke hoek. Razend interessant.

The Foolish Adventure show – Tim Conley

De naam van de show spreekt boekdelen. Tim Conley is een Dwaas Avontuur aangegaan en deelt zijn ruime ervaring daarover graag met andere via zijn wekelijkse Podcast.

The Lifestyle Business Podcast – Dan and Ian

Naast een interessante podcast over online business en de lifestyle die ze erop na houden, bieden Dan en Ian ook een gezonde dosis vermaak.

AdSense Flippers Podcast – Justin Cooke and Joe Magnotti

Justin and Joe, werken vanuit de Filippijnen aan AdSense Flippers. Ze houden zich bezig met Online Niche Marketing en de verkoop van websites. Hun ervaringen met ondernemen vanuit de Filippijnen en online business levert een humorrijke en leerzame wekelijkse show op.

Mist er een podcast op deze lijst, let me know,…

TheNextTrainer show – Rogier van Wagtendonk

Hij staat er niet alleen bij omdat Rogier een bekende van mij is. Deze podcast levert leerzame interviews met online ondernemers en business coaches. De TheNextTrainer show kan wat kwaliteit betreft met enkele Amerikaanse shows mee, en is nog in het Nederlands ook!